Hvad er bærbart kraftværk?

2023-05-12

Detbærbar sowerstationer en mobil strømforsyning med stor kapacitet, en maskine, der kan lagre elektrisk energi. Dens arbejdsprincip, AC 220V-udgang, kan drive en riskoger med lille effekt til at koge ris, kan bruges til at lave kaffe med en kaffemaskine, kan bruges til belysning, kan bruge en stikkontakt og kan oplade en række elektriske hårde hvidevarer. Den har ikke kun alle funktionerne fra online UPS, men giver også stabil strømbeskyttelse til nøglebelastninger, optimerer UPS-ydelsen og sparer med rimelighed kapitalinvesteringen i oliepumper, udstyr til kompensation for reaktiv effekt og spændingsstabiliseringsudstyr.

 

 


Bærbar sowerstationer en storstilet powerbank, der er meget udbredt til udendørs rejser, nødkatastrofeforberedelse og andre scenarier. Ladekapaciteten er normalt 0,2-2KWh, udgangseffekten er200-2000W, og den har en række datagrænseflader. Det understøtter mobiltelefoner i scenarier med mobilt strømforbrug. , Bærbare computere, køleskabe og andre produkter, matchende fotovoltaiske paneler kan realisere opladning af energilagringsenheder.

 

Brugen afbærbar sowerstation 

Bærbar sowerstation er et lille energilagringssystem, der er sikkert, bærbart, stabilt og miljøvenligt. Den bruger et indbygget karpeionbatteri med høj energitæthed til at give et strømsystem med stabil AC- og DC-output. Udgangseffekten er 200-2000W. Bærbar energilagring er lille i størrelse og let i vægt. Den er velegnet til scenarier, der kræver mobil brug af elektricitet. Det kan også bruges sammen med solpaneler. Det er meget brugt i udendørs aktiviteter og nødhjælp. Dens vigtigste anvendelsesscenarier inkluderer.

 

1.Udendørs aktiviteter,bærbar sowerstationprodukter bruges i forskellige udendørs scener såsom camping, fiskeri, RV rejser osv., og kan give grøn strøm til mobiltelefoner, computere, fotoudstyr, belysning, ubemandede fly og andet udstyr. Indbyggere i USA og Kina har en stor efterspørgsel efter udendørs fritids- og underholdningsaktiviteter, og de er hovedmarkederne forbærbar sowersudendørs aktiviteter.

 

2.Nødkatastrofeberedskab,bærbar sowerstation kan bruges som en nødstrømforsyning til at imødekomme efterspørgslen efter strøm i naturkatastrofer eller nødsituationer, realisere strømforsyning uden for nettet og sikre folks strømbehov i nødsituationer. Japan er et sted med hyppige naturkatastrofer i verden, og folk har en høj bevidsthed om beskyttelse, og det er et stort marked for nødberedskabsscenarier.

 

3.Udendørs drift, afprøvning af elnet, udendørs opmåling og kortlægning, installation af fotovoltaisk tag og andre udendørs operationer, værktøjerne fra byggearbejdere, såsom genopladelige boremaskiner, elektriske skruer og ubemandede fly, kræver også elektricitet.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy